Menu

Wokbuffet – Hoe werkt het?

U start met lekkernijen van de Tipanyaki tafel en/of met diverse soorten soep, salades en sushi’s. Ook kunt u een keuze maken uit een van de vele verschillende hapjes.

Als aanvulling op het wokbuffet met geaccentueerde Chineze gerechten, kunt u ook kiezen uit een warm buffet. Optimaal genieten dus.

Bij het wokbuffet ligt dagelijks een ruime keuze aan verse rauwe ingrediënten gekoeld voor u klaar, zoals vis, gevogelte, vlees en groenten. U stelt zelf uw gerechten samen en overhandigt deze aan onze keukenbrigade. Vervolgens geeft u de keuze van uw saus door. U kunt kiezen uit 8 overheerlijke Oosterse sauzen.

In een handomdraai wordt uw gerecht omgetoverd tot een heerlijk diner. Het spraakmakende slot wordt gevormd door een fruit- en ijsbuffet. Geniet zoveel en zo vaak als u wilt.

Sauzen

    • Vruchten zoet-zuresaus
      Ideaal bij vlees- en groentengerechten
    • Peper-cognacsaus
      Past bij vis- en vleesgerechten
    • Oester-knoflooksaus
      Aanbevolen bij vis- en vleesgerechten
    • Kerriesaus *
      Bij vis- en vleesgerechten
    • Sojabonensaus*
      Gemaakt van zwarte bonen, knoflook en chili.
      Ideaal bij vis- en vleesgerechten.
    • Woksaus **
      Pittige kruidensaus, aanbevolen bij vis- en vleesgerechten.
    • Zwarte pepersaus **
      Lekkere saus bij vleesgerechten.
    • Gon-Bao-saus ***
      Bereid met chili, knoflook, gember en diverse soorten kruiden. Past bij ieder vis- en vleesgerecht.
  • * Licht pikant
  • ** Pikant
  • *** Zeer pikant
Kapelstraat 2 - 7811 HC Emmen, Nederland